Nieuws
Hier vind je alle belangrijke nieuwtjes over The Messengers
Nieuws archief

Kerstconcert Messengers en Ratatouille geslaagd!
Op 20 december was ons kerstconcert samen met Ratatouille in de Bethelkerk. Het thema was "What Christmas Means to Me". Dit kwam terug in de verschillende nummers die werden gezongen: van het kerstverhaal tot de gezellige familiediners, van gospel tot pop en jazz en met geleiding van de band en acapella. De kerk zat vol met enthousiast publiek en er was een geweldige sfeer. Aan de actie voor de Voedselbank werd enthousiast meegedaan en dat leverde kratten vol spullen op. In alle opzichten een geslaagde avond. We wensen u fijne feestdagen en tot ziens in het volgende jaar!fijne dagen

Kerstconcert The Messengers en Ratatouille

Op vrijdagavond 20 december 2019 organiseren gospelkoor The Messengers en zanggroep Ratatouille een kerstconcert met als thema ‘What Christmas means to me’. Het concert begint om 20.00 uur in de Bethelkerk in Vlaardingen.

De betekenis van kerst

Zoals de titel van het concert aangeeft, staat deze avond in het teken van de betekenis van kerst. De koren zingen op hun eigen wijze over de betekenis van kerst, zowel in repertoire (gospel en pop/jazz) als in de uitvoering (met combo en acapella). De muzikale leiding ligt in handen van Julië van Burken (Messengers) en Ana Mihajlovic (Ratatouille). Willy van Bree verzorgt de presentatie van deze avond.

Inzamelingsactie voor de Voedselbank

De koren willen samen met de bezoekers concrete invulling geven aan de kerstgedachte door spullen in te zamelen voor de Voedselbank. Bezoekers wordt gevraagd om persoonlijke verzorgingsproducten en houdbare etenswaren mee te nemen naar het concert. Deze worden overhandigd aan de Voedselbank Vlaardingen.

Kaarten bestellen

Kaarten voor dit concert zijn 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen. Dit is inclusief koffie/thee/limonade in de pauze. Kaarten zijn te bestellen via de koorleden, via de mail concert@messengers-vlaardingen.nl of bel (of app) naar Kees van der Sar (4602297 / 06-22208103) (bellen graag tussen 19 en 21 uur). Ook op de avond zelf zijn kaarten - mits niet uitverkocht - aan de deur verkrijgbaar.

Liturgie

Cancel